domingo, 3 de abril de 2011

Sortida a la Font de la Mansa 03/04/2011

Repeteixo sortida però aquesta vegada amb el crack d'en Moi i en Manel, amb camí de tornada diferent. Sortim amb dos cotxes: el Jeep d'en Manel per pujar a la muntanya i el meu que el deixem a la rotonda que hi ha a l'entrada d'Argentona per no haver de pujar fins a la muntanya que hi ha a dalt a la dreta de la Font Picant i que per arribar a dalt, hem de creuar per una urbanització de cases grans i xalets, que no sé com es diu.
Iniciem la sortida a les 9.15 no sense fer abans els estiraments corresponents, direcció La Creu d'en Boquet a un ritme força interessant arribant a Sant Bertomeu de Cabanyes en 40 o 45 minuts. Uns amables ciclistes ens fan les dues fotos que teniu a sota: d'esquerra a dreta en Manel, en Moissés i Jo.

 
Seguim fins La Font de La Mansa creuant una carretera de La Roca, agafant un corriol força interessant amb una pujada d'uns 500 metres i la resta fins La Font tot de baixada. En Moi i en Manel em deixen una mica enrere baixant, però els puc agafar abans d'arribar a la Font (petita però acollidora). Aquestes fotos són a La Font on rajava un aigua ben fresca i bona.

Decidim tornar per un camí que ens ha portat al merendero "Els Àngels" a prop de la pedrera i arribem fins la Carretera de la Roca-Granollers a l'alçada del "Jabalí de Oro" a la pujada de Parpers. Uns 50 metres a la dreta ens fiquem per un corriol tot de baixada que nosaltres coneixem con "La Via Romana" que ens porta al Bell Racó.

Agafem el camí de la dreta direcció a Argentona passant pels Quatre Rellotges i el polígon de la Velcro i Bdf. Quan estem a punt d'agafar les claus del meu cotxe tenim sorpresa: "Les claus són al Jeep d'en Manel a la muntanya". Així doncs, després de 22 Km ens toca pujar a buscar les claus, realitzant 1 Km més tot d'una pujada realment dura.

En resum; una gran sortida d'uns 23 Km aproximadament en 2 hores 30 minuts parant a fer les fotos a Sant Bertomeu i a La Font de la Mansa. La propera amb la Iol i en Pep.








No hay comentarios:

Publicar un comentario