domingo, 6 de febrero de 2011

Sortida per muntanya amb en Manel 06/02/2011

Un diumenge maquíssim per a la pràctica del runnig. Havíem quedat en Manel, l'Eugenio i jo a la benzinera de l'antiga discoteca DARA a les 9:00 h. per fer un ruta d'aproximadament 22 Km. 
Arribo a les 9 en punt i tot seguit apareix en Manel suant (ja portava 45 minuts ) i com quasi sempre l'Eugenio es "raja" a última hora perquè la nit abans havia anat de marxa. Agafem direcció Argentona pel caminet que hi ha sota la muntanya de la Creu, fins arribar a la granja dels porcs. Uns 200 metres abans de la granja agafem un corriol (dels dos que hi ha, sempre el de l'esquerra) aconsellat per l'amic Joan Bravo, gran coneixedor de totes les muntanyes de la comarca. 
 En Manel i jo al turó de la "Granja"

A la pujada ens trobem amb una primera pujada raonable, però la segona abans d'arribar a l'Oasis és brutal i he d'anar més poc a poc, en Manel fa d'en "Moisés" i quan arriba adalt torna a baixar per acompanyar-me. Des de l'Oasis fins la cruïlla del parc forestal, la pujada es durilla i s'em fa eterna i com sempre en Manel animant-me des de dalt (porta una preparació per la Marató de collons). 
Pujant pel Camp de Tir
Pujant pel Camp de Tir

Fet pols
Arribem a Can Bruguera i baixem per Mata pels corriols que porten a la font del Pericó i ves per on ens trobem am dos amics del meu fill (Grans runners); en Pol i en David que pujaven. Passem per darrere de la muntanya de la Font del Pericó i anem a parar al carrer dels Països Catalans i cap a casa. 
Crec que hauré fet en total uns 25 Km i en Manel més de 30. 
La conclusió : "En ho hem passat de collons".
No hay comentarios:

Publicar un comentario