domingo, 17 de abril de 2011

Sortida fins a la Creu de Rupit

Avui m'he aixecat  a les 7 del matí per fer un recorregut tot solet.; En Manel tenia competició, d'en Moi, no en sé res i en Pep encara no belluga el cul. A les 8.00 h. en punt sortia des de les pistes d'atletisme , he pujat pel camí que porta al parc forestal (aquests primers Km són els més fotuts), arribo a Can Bruguera i decideixo no parar per beure fins arribar a la Creu. Arribo amb 1 hora i 30 minuts sense parar en un estat de forma força bo. Un amable ciclista m'ha fet aquesta foto, que no és gaire bona, però no en tinc cap més:
17 abril de 2011             9:30 h.
 En tot el camí de pujada i baixada m'he creuat només amb quatre corredors i la tira de ciclistes. També m'he creuat amb una colla del barri de Vistalegre que cada diumenge fan sortides pel Corredor-Montnegre.
Després de beure força i del "chute", baixo a un ritme força bo,  per Mata i els corriols que et porten a la font del Pericó i per darrere de la Font, arribant al túnel dels Països Catalans davant de l'"Alsus". Arribo a la porta de casa amb 1 hora 10 minuts. Total 2 hores 40 minuts. No sé exactament els Km que he fet però aproximadament uns 25 Km.
En Manel ja està preparant una sortida per aquesta Setmana Santa.


2 comentarios: