viernes, 24 de junio de 2011

Sortida: El Cros-Burriac-Creu Montcabrer-Cabrera-El Cros 24/06/2011

Primer dir que la setmana passada vam fer una sortida de dues horetes (tot corriols) a Can Bruguera, després de més 30 dies sense sortir per problemes de salut. Avui hem sortit des del Cros a les 8:15 aproximadament l'Eva, en Manel i Jo, (en Moi baixa d'última hora), per un camí que el nostre amic Joan Bravo (gran coneixedor de totes les rutes de la Serralada Litoral) ens va ensenyar. Un camí amb pujades durilles fins el castell de Burriac, passant pel mirador dels Oriols. Arribem al castell en 40 minuts aproximadament, ja que en Manel i L'Eva van haver d'esperar-me una estoneta. Aquí teniu la foto feta per en Manel des de dalt, ja que el molt bèstia va pujar tot corrent.
L'Eva i jo (caminant)

 Baixem de Burriac cap a La Creu de Montcabrer, sembla que no hi ha gaire però la veritat és que a mi personalment se m'ha fet llarga i dura la pujada. Com sempre l'ordre d'arribada primer en Manel (que cada dia està més fort), seguit de L'Eva i jo. Us deixo les tres fotos que ens hem fet a dalt de la creu.
 Per cert la foto del mig d'en Manel m'ha quedat de maravella, ja que sóc una calamitat tirant fotos.

La baixada, decidim fer-la per Cabrera passant pel Camí del Mig (una mica d'asfalt) portant tots tres un ritme de baixada boníssim.
Total, una sortida curta de 1 hora i 40 minuts, però una sortida molt intensa i plena de corriols. Gràcies al Manel per la paciència i a l'Eva per la seva companyia.





2 comentarios:

  1. Carai, si que vas fort si una sortida de 1 h 40 és curta jaja Però pel que sembla, molt guapa la ruta!

    Salut!

    ResponderEliminar
  2. les vistes des de la creu de montcabrer són impressionants! bona sortida si senyor!

    ResponderEliminar