miércoles, 4 de mayo de 2011

Sortida a la Pedra Gentil de Vallgorguina 01/05/2011

Per fi podem comptar amb el Pep Bancells en una sortida per muntanya després de més de dos mesos. A les 8 del matí quedem al Bar "La Esperanza" per fer un cafetonet. Tot seguit agafem el Jeep d'en Manel i anem cap al Corredor, deixant el cotxe a la cruïlla de L'urbanització de L'Esmeralda i el restaurant. Realitzem els estiraments i anem cap el Santuari a un ritme força bo. Les fotos al Santuari:
Els germanets

En Pep i jo
Després d'uns cinc minutets per les fotos, agafem direció Vallgorguina fins a la Pedra, tot baixada per corriols molt interessants, com sempre en Pep i en Manel em deixen enrrere a les baixades. Arribem a la pedra pensant que tot el que havíem baixat després l'hauríem de pujar.

 La veritat és que nosaltres pensàvem que des de el Santuari a la pedra hi havia menys kilòmetres. Pujant direcció al Santuari en Manel ens comenta que podíem passar a veure Santa Eulàlia de Tapioles antic monestir i cemintiri actualment en ruïnes. Aqui teniu la foto que en Manel ens va fer una mica lluny del monestir, ja que en en Pep li va fer una mica de "yu-yu" veure el cementiri:
Direcció al Santuari (Tot pujada i quina pujada............), el primer en apretar en Manel i darrere jo, en Pep renegant però pujant com  podia (normal perquè feia dos mesos que no sortia a còrrer). Abans d'arribar al Santuari en Manel i jo (En Pep encara trigaria una mica), ens trobem a l'amic Joan Bravo pel camí de la Creu de Rupit per on vam baixar la setmanna passada amb en Moi. Del Santuari a on teniem el cotxe tot baixada a un ritme trepidant. Primer va arribar en Manel, després jo a 1 minut i mig i posteriorment en Pep a uns 10 minuts.
El GPS d'en Pep va marcar un total de 22 Km. Una sortida boníssima com entrenament per la Taril de Sant Esteve.

No hay comentarios:

Publicar un comentario