domingo, 17 de julio de 2011

Sortida Can Bruguera, Creu de Rupit, Arenys de Munt, Arenys de Mar i Mataró 17/07/2011

Avui he hagut de matinar, ja que ahir vam quedar amb el Moi (que va córrer els 7 Kms. de la mitja de Mataró per relleus amb 25,40), el Manel i l'Eva a les 6:15 per fer el cafetó.
Hem sortit del camp de futbol de Can Bruguera a les 6:45 direcció a La Font de Malpas,agafant un corriol de baixades i pujades que ens ha portat a la casa que ens trobem abans d'agafar la pista direcció La Font. En Manel i en Moi junts i l'Eva i jo al nostre ritme.
Arribem a la Creu a bon ritme sense saber la llarguíssima baixada que ens esperava. Parem per beure una mica d'aigua i cap a baix, L'eva i jo perdem el rastre d'en Moi i en Manel, que estaven esperant al merendero de "Lourdes" d'Arenys de Munt. Seguim baixant fins Arenys de Mar i abans d'arribar a la platja l'Eva em comenta que li feia una mica de mal el genoll. Arrivant a Sant Andreu de Llavaneres hem de reduir el ritme pel genoll de l'Eva. Per fí arribem a la platja de Sant Simó aproximadament en 3 hores 15 minuts. El premi de final de cursa ha estat el "bany marí" (el millor que es pot fer després de més de 3 hores corrents). Aquí us deixo les fotos del bany.
Dissabte vinent a la cursa popular d'Òrrius organitzada per la colla Maimakansu.








No hay comentarios:

Publicar un comentario