domingo, 3 de julio de 2011

03/07/2011 Sortida: Argentona-Creu de Can Boquet-La Roca d'en Toni-Ermita de Sant Mateu de Premià de Dalt

El primer que vull fer és donar el meu suport i felicitar el Pol i en David, que encara que han abandonat (per la duresa de la cursa) la Núria-Queralt al Km 63, han tingut un parell de pebrots d'intentar-ho. Tranquils nois aquest repte el superareu tornant a fer la cursa i acabant-la.

A les 7,15 aproximadament, l'Eva, jo i en Manel (amb el Jeep) agafem direcció Argentona i deixem el cotxe en un turó que es troba a la dreta del Castell de Burriac. Comencem a pujar per pista i quan portem uns 25 minuts decidim agafar un corriol que passa per devant de la Mútua Metal·lúrgica de Cabrils. Tornem a pista i anem direcció la Creu de Can Boquet i per sorpresa per part nostra (en 40 minuts) ens trobem el Dolmen anomenat la Roca d'en Toni de Vilassar de Dalt. Aquí us deixo dues fotos.En Manel com una rosa i jo no tant


L'Eva (La Sireneta de Copenhagen) i joA 5 minuts del Dolmen (baixada) i realment són 5 minuts ens trobem amb una cruïlla on es troba la Creu de Can Boquet. Aquí teniu les tres fotos.


Seguim tot recte i pujant. Abans d'arribar a l'Ermita, ens trobem amb una font que no m'enrecordo del nom. Quan arribem a dalt a l'Ermita un senyor molt amable ens fa una foto a tots tres.

En el camí de tornada, ens trobem a molts runners que pujaven preguntant si hi havia aigua a la font.
Practicament baixem els tres junts fins a La Creu de Can Boquet que és tot de baixada. Pujant cap a la Roca d'en Toni en Manel comença a imposar el seu ritme trepidant i l'Eva i jo darrere traient la llengua. Tornem a agafar el corriol de la Mútua on les meves cames comencen a patir. Tornant a la pista, en Manel comença a tirar com un boig i l'Eva al segueix com pot, tot s'ha de dir força bé i jo em quedo enderrerit desitjant d'arribar on era el Jeep per poder parar d'una vegada, i això que era tot de baixada.
Ja us podeu imaginar l'ordre d'arribada. Crec que hauré de fer cas al Manel i menjar més hidrats de carboni entre setmana per poder aguantar com a mínim el ritme dels finals de cursa de l'Eva.
En definitiva, una sortida interessant de 2 hores i 5 minuts patint una "micona" com diria l'Eva.


1 comentario:

  1. Bona preparació per la Matagalls, així segur que arribaràs (arribareu) en molt bon estat!

    I merci per les felicitacions, està clar que tard o d'hora l'acabarem jeje

    Salut i km

    ResponderEliminar